Prioriterad support

Vi vet att din tid är värdefull och bättre spenderad på andra saker än att boka en resa. Det är därför vi alltid erbjuder affärsresenärer prioriterad support, oavsett om du kontaktar oss via telefon eller e-post.

Resa mer – betala mindre

Ta med hela avdelningen eller varför inte hela företaget till konferensen. Vid bokning för 10 eller fler personer kan vi normalt erbjuda en utmärkt grupprabatt. Att göra företagsresor har aldrig varit förmånligare.

Res nu, betala senare

Slösa inte tid på kortbetalningar och kvittohantering. Boka de biljetter du behöver och samla alla resor på en enda faktura. I slutet av månaden skickar vi en sammanställning och faktura för dina månatliga resor.

Öppna ditt företagskonto idag

Förenkla din resehantering idag genom att skicka in din ansökan. Det tar bara en minut och vi granskar det inom ett par arbetsdagar. När ditt konto har skapats kan du omedelbart börja boka tågbiljetter enkelt och problemfritt.

Var produktiv på språng

Tåg är inte bara bättre för klimatet och bekvämare än andra alternativ, det är också mycket lättare att vara produktiv. Med en generös arbetsyta och WiFi-åtkomst är du alltid tillgänglig när behöver vara det. Eller varför inte bara njuta av en nybryggd kopp kaffe i bistron medan du diskuterar ditt senaste projekt med dina kollegor?

Res utan problem

Att kunna resa effektivt är viktigt, särskilt när man jobbar. Eftersom det inte slösas bort någon tid på att checka in, och hämta ut bagage, eller passera genom någon säkerhetskontroll, har du redan sparat värdefull arbetstid. Och dessutom är din destination vanligtvis mycket närmare tågstationen än flygplatsen.

Europa med rabatt

Vi kan vanligtvis erbjuda utmärkta rabatter när du bokar resor för 10 eller fler personer åt gången. Våra grupprabatter sträcker sig upp till 30 % jämfört med individuella biljettpriser. Rabatterade biljetter är lika lätta att boka som vanliga biljetter – den enda skillnaden är det lägre priset. Vi erbjuder grupprabatt på de flesta rutter i Sverige och Europa.

Vår kompetens, när det behövs

Att boka komplexa resor som involverar flera producenter och länder kräver utbildning och erfarenhet. Våra resespecialister har båda. Som företagskund står våra specialister alltid till ditt förfogande. Dra nytta av vår kompetens när du planerar din nästa resa.