Japan Rail Pass

Boka ditt Japan Rail Pass nu och få en gratis reseguide

Om du planerar att resa runt Japan med tåg, bör du överväga att köpa Japan Rail Pass (även känd som JR Pass). Detta är en flergångsbiljett som erbjuder otroligt värde för pengarna och bekvämlighet, precis som Interrail / Eurail-kort för Europa.

Du kan använda den på alla större JR-nationella tåg, inklusive de snabba och bekväma Shinkansen-tågen och Narita Express-tågen som förbinder flygplatsen med Tokyo, samt bussar och färjor.Du kan också välja mellan ett standardpass eller ett grönt pass (första klass) och en giltighetstid på 7, 14 eller 21 dagar. För att få ditt JR Pass måste du beställa det online innan du reser till Japan. Du kommer att få en utbytesorder som du kan byta mot det faktiska JR-passet på något av JR-växlingskontoren i Japan.

Med ditt JR Pass kan du utforska Japans olika regioner och attraktioner, från de moderna städerna Tokyo och Osaka till de gamla templen i Kyoto och Nara, från det majestätiska Mount Fuji till de natursköna öarna Miyajima och Hokkaido. JR Pass är det bästa sättet att upptäcka Japan med tåg.