Om Train Planet

I snart sju år så har Train Planet varit ledande på den svenska tågmarknaden, både för in- och utrikes resor. Vi strävar ständigt efter att hitta bättre och mer innovativa sätt att tillhandahålla våra produkter och tjänster. 2015 så tog vi ett stort kliv för att främja tågindustrins utveckling med lanseringen av vår egen bokningsservice, Tågbokningen.se. Detta blev snabbt en populär plattform för både inrikesresor såväl som drömsemestrar ute i Europa.

Inrikesresor kan bokas med lätthet från alla Sveriges tågoperatörer direkt genom hemsidan. För ett mer personligt bemötande så erbjuder Tågbokningen.se även alternativet att ta kontakt med våra kompetenta resekonsulter och boka din resa genom antingen mail eller telefon.

Våra resekonsulter har mer än 30 års erfarenhet mellan dem inom tågbranschen. Med både lång erfarenhet och mycket praktisk kunskap så vet vi exakt vad som krävs för att kunna hjälpa våra kunder att få den bästa möjliga reseupplevelsen samtidigt som vi håller en hög servicenivå.

2016 så tog vi ett ytterligare viktigt kliv för att främja industrins utveckling, med lanseringen av Interrail.se - en bokningstjänst där ressugna tågluffare kan boka Interrailkort direkt via webben. Detta var den första tjänsten av sitt slag i Sverige, där resenärer kunde köpa sina tågluffarkort direkt online. På bara knappa året blev Interrail.se marknadsledande i Sverige och sedan dess så har efterfrågan och försäljningen ökat varje år.

Train Planet har sett stora förändringar sedan starten 2015, och vi har inga planer på att sakta ner, snarare tvärtom. Vi fortsätter ständigt att genomgå nya förbättringar för att stärka Train Planet varumärket och vår position på marknaden med ambitionen att samla alla produkter och tjänster under ett tak. Målsättningen har inte heller förändrats - att erbjuda resenärer det enklaste och mest effektiva sättet att resa inrikes- och internationellt med tåg. Till detta hör att supporta kunder och resenärer med den information och inspiration de behöver.

Huvudkontor

TrainPlanet AB Strandgatan 21, 831 33 Östersund Sverige

Postadress

H1, Att: TrainPlanet, Box 613, 831 27 Östersund Sverige